Hämta ditt lösenord

När du hämtat ditt lösenord får du genast tillgång till hela vår databas med tipspromenadfrågor/skiljefrågor, lekar & 1×2-mallar.
Allt för endast 149kr/år.

Samtliga tipspromenadfrågor är egenhändigt gjorda av oss som arbetar med www.tipspromenadfragor.se, och finns alltså inte någon annanstans på internet!

Välj om du vill betala via ditt vanliga betalkort, eller med mobilen genom att skicka ett SMS enligt nedanstående:

BETALA MED KORT

BETALA MED MOBILEN

OBS: För betalning med mobilen, läs detta!
Från och med den 1:a februari 2013 kommer betalningar vid SMS-köp inte längre hanteras av din operatör utan istället av operatörernas (Telia, Tele2, Telenor och Tre) gemensamma betalningstjänst WyWallet. Det är en tjänst som teleoperatörerna tillhandahåller för att tillgodose kraven i de två lagar som träder i full kraft den 1 februari - Betaltjänstlagen samt Lagen om elektroniska pengar. Lagarna kräver en ökad säkerhet och registrering för att handla med mobilen.
För att fortsätta göra SMS-köp behöver du vara registrerad hos WyWallet. Skicka WW till 71798. Läs mer på wywallet.se

 

I vår portal med tipspromenadfrågor, temafrågor & skiljefrågor kan du när som helst logga in för att hämta eller ladda ner önskade produkter, 24 h om dygnet - året om.
Allt ligger förstås i utskriftvänliga format, bara att hänga upp på tipsrundan eller sätta in i en pärm.

Tipspromenadfrågorna i vår databas passar både privatpersoner som gillar att ordna en tipsrunda på tillställningen, kalaset eller festen, men också för klubben/föreningen som anordnar tipspromenader mer kontinuerligt.
Lösenordet kostar endast 149kr/år, och du kan när som helst avsluta din årliga betalning om du önskar. Så fort du hämtat ditt lösenord kan du ladda ner och spara hur många produkter som helst från sidan*.
(*Våra tipspromenadfrågor är upphovsrättsskyddade, och får därför inte spridas digitalt på andra hemsidor. Att skriva ut dem för användning är självklart ok)

Varför måste det kosta pengar?
Vi som jobbar med Tipspromenadfrågor.se har lagt ner 100-tals timmar på detta. Vi har även anlitat fristående skribenter för att få en bra bredd på frågorna, och för att kunna säkerställa att samtliga frågor/svar är korrekta.
Vi tycker att en summa på 149kr kan säkerställa att vi kontinuerligt får in nya friska frågor i vår databas, för hur det än må vara så tar det sin tid att skriva kvalitetsfrågor som både ska vara roliga & lärorika 🙂

Varför använder vi PayPal?
PayPal är en stor och välanvänd betallösning på internet. Här betalar du enkelt & säkert med ditt vanliga betalkort som VISA, MasterCard, Discover eller American Express. Välj alternativet ”Skapa ett Paypalkonto”, fyll därefter i dina kortuppgifter och klicka på fortsätt.

Varför använder vi Multimobil?
Enklare än så här blir det inte.. Skicka ett vanligt SMS till nummer 72672, med texten ”tipspromenad lösenord”. Du får ett SMS tillbaks där du blir informerad om att tjänsten kostar 149kr. Om du accepterar detta svarar du med ett ”ok”, varpå du får lösenordet skickat till dig omgående i ett nytt SMS - Sedan är det bara att logga in!

Multimobil drivs av Bozoka och är en seriös aktör när det gäller mobila betalningar på nätet. Det spelar ingen roll om du har ett abonemang eller ett kontantkort till din mobil, och tjänsten fungerar på samtliga operatörer i Sverige.
Många välgörenhetsorganisationer använder sig av Multimobils lösningar för att samla in pengar.

Det ”finstilta”:
Du betalar alltså 149kr/år för tillgången på vår databas med tipspromenadfrågor, och du kan när som helst avsluta ditt ”medlemskap” utan någon bindningstid eller uppsägningstid.
Läs detaljerna hur du avslutar din årliga betalning här..

Observera att vi ej återbetalar någon årsavgift, det är istället du som måste avsluta din årliga betalning till oss om du inte längre skulle vilja ha tillgång till våra tipspromenadfrågor.

Comments are closed.