Köp ett prispaket

Självklart blir tipspromenaden mer spännande om det finns priser med i leken. Det behöver inte vara några dyra saker, men de flesta uppskattar att få någonting när man vunnit, (eller kommit sist…)

Här har vi satt ihop ett färdigt paket med olika priser som passar bra i en tipspromenad.

Paketet innehåller följande:

 30 par strumpor, både herr & dam
 5 presentböcker i olika titlar
10 vykort med inspirerande motiv
 1 kortlek

Pris: 250:-  (OBS: Ordinarie pris i butik är ca 500:-)

Beställ ditt prispaket genom att fylla i formuläret här nedan. Fakturan skickas med i paketet, och du har hela 30 dagar på dig att betala.
(Frakt tillkommer om 49kr)

 
 

Mer information om prispaketet:
Produkterna i vårt prispaket håller hög kvalitet, så du kan dela ut priserna med gott samvete.
Vi har fått många mail om just priser till tipspromenader där man vill ha tips på vad som passar, och vad som brukar uppskattas. Priserna i en tipspromenadtävling bör ju också vara allsidiga och passa de flesta människor, båda könen och ett stort åldersspann.

Tanken med detta prispaket är också att du ska kunna använda det många gånger. Ofta kanske man ger vinnaren, tvåan och trean pris, och då räcker ju priserna fler gånger. Det är även tänkt att du ska ha nytta av produkterna efter tipspromenaden, om du skulle ha priser över. Antingen till dig själv, eller att ge bort till någon :-)

Vårt prispaket har vi den stora glädjen att kunna erbjuda dig till ett riktigt bra pris, tack vare goda kontakter och stora inköp.
Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning, speciellt runt högsäsongerna midsommar/jul-nyår. Så var gärna ute i god tid!

 

Comments are closed.